Např. Máme otevřeno denně od 8:00 do 16:00

            Blog 

Blog

Výživa ovlivňuje zdraví jedince v každém jeho věku a dokáže pozitivně doplňovat již probíhající léčbu a zlepšit významným způsobem budoucnost každého z nás. Kdo by nechtěl mít doma prospívající a zdravé dítě, v dospělosti být silným a zdravým člověkem nebo stáří prožít aktivně a bez léků.

Každý člověk má v životě mnoho přání. Např.: něco udělat jinak, něco změnit nebo začít znovu. Všechna tato přání jsou někde v naší mysli a čas od času některá vyplavou na povrch a stanou se realitou a jiná naopak zapadnou a zůstanou v hlubinách naší mysli.

Také to znáte, když Vám hlavou prochází myšlenky typu - už bych měla začít něco dělat nebo ach jo, nějak se necítím dobře ve vlastním těle . A přesto přese všechno pořád bilancujete, zda má vůbec cenu něco začít se sebou dělat. Zdá se to jednoduché, JENOM trochu upravit jídelníček, to přeci zvládne každý, to není žádný problém. ALE!...

Ač je to zvláštní, tak ano, rodina se stala pastí, špatným vzorem i modelem, ze kterého vychází dítě jako dospělý člověk s jasně definovanými zdravotními komplikacemi, zkráceným věkem dožití a se sníženou vidinou kvalitního života. A viník je znám, jsou to bohužel jeho nejbližší.

Vánoční čas je obdobím, na které se snad každý těší. Neodmyslitelnou součástí je i spousta chutných pokrmů a pamlsků. Mnoho z nás ale kouká, jak bychom přečkali tyto svátky, bez dopadu na naši váhu a tím i zdraví. Je to opravdu tak složité? Stojí za to upravovat receptury, aby bylo jídlo zdravější?

V termínu od 1. do 5. 11. 2021 se Česká republika letos poprvé připojuje k celosvětové kampani "Malnutrition Awareness Week" - Týden rizik malnutrice. Vyvrcholením kampaně bude Nutriční den 2021, který je letos stanoven na 4. 11. 2021 a je zaměřen na nutriční péči u klientů v sociálních i zdravotnických službách.

Revmatoidní artritida (dále jen "RA"), lidově nazýváno revma, je zánětlivé onemocnění, kterým trpí až jedna třetina populace.

29. září - tento den má v hledáčku jeden z velmi cenných orgánů a to naše srdce.